i dag firade vi Mr M daddy för andra gången!


Min älskling!

Axe var här med faster sofia

Farfars armar, Felice och faster:)

I går var Tibella och Angelina på besök!


Mina söta gosungar!

Måste säga att jag har väldens bästa pojkvän som köpte mig en sprilans ny kamera i går!!!! ja, det är en sånn som jag har önskat mig trodde aldrig att jag skulle äga en sådan på en långt tag, åhhh jag är så lycklig.. äntligen får jag leva ut min passon för att fota:)

Du är så vacker finaAngelina<3

Bästa bästa!!!!<3<3<3

Mys i dag!

Sitter här nu framför datorn och är lite halv seg så där, Idag har vi varit med världens bästa faster sofia, inte min faster men Felice faster, hon är så bra och har ett så otroligt gott hjärta, hon är en människa som man verkligen kan prata med om allt:) vi älskar henne!!<3

Vi 3 har ätit mat pimplat kaffe och allmänt myst hela fetrmiddagen och kvällen + tagit en hel del bilder på henne och Felice super fina blev dom, kan tyvär inte lägga upp några just nu, det var med sofias kamera vi tog bilderna.. kommer inom kort.. måste bara visa för dom 2 är så otroligt lika varandra så kul att se:D

Imorn blir det stan med sofia, Johanna och Jenka det blir att kolla på lite kläder för min del "fönstershopping" för att pengar kommer på fredag.. på shoppinglistan står det "Varmakläder"med tanke på väderet i Norge som kan förendras otoligt mycket, vem vet kanske får se snö när jag kommer ingen omöjlighet kan jag säga:)
längtar till på fredag shopping som sagt, åhhh, vad jag ska få känna mig fin!


Felice och Sofia från julafton 2009, Felice 1,5 månad

nupp!

jag har ingen kamera så kan tyvär inte lägga upp några nya bilder, då min kamera är på lagning ska hämta den, bara jag som inte haft tid, så snart kommer det nya och härliga inlägg.. jag ska till norge den 29 september så det blir en hel del blogg därifrån.. ni som inte visste det så bor min mamma där och nu ÄNTLIGEN ska jag få träffa henne.. åhhh vad jag längtar!!!!

Min mamma, världens bästa mamma och Mormor!!!<3

fy f*n för SD!!!!!!

hur kunde dettta hända ussh!!!!

eee

god natt ska krypa ner i min säng är sjuuukt trött! peace!!!

Mys och Tillfriskning!

Felice mår lite bättre idag:)




Äntligen är hon frisk! det har varit den jobbigaste natten och dagen för oss båda, Felice känner ju av också att jag är lite orolig för henne trots att jag håller lungnet, men hon har varit kanon duktig, det är så skönt att hon mår bättre:9 magen är dock fortf dålig men det kommer att bli bättre:)

Idag var vi hos Bvc,
där mötte vi upp våren underbara barnmorska, hon är så bra och så snäll, lill snutta har gott upp mucket trots att hon varit sjuk "mammas lilla matvrak" äter som en häst:)
Hon väger nu på pricken 8kg och har växt 2,5 cm på 1,5 månad är nu 71,5:D barnmorskan var tvungen att mäta två gånger hon trodde inte att det var sant ! haha! Min tjej börjar bli så stor!:)

Till kvällsmat idag åt vi "Torsk i paket" Mums! Mr M daddy älskar när jag gör detta, man blir likssom så härligt mätt.. det var från början Mr M daddy som laga detta till mig när jag var gravid, då jag var så kräsen med all mat, fast det var ju bara för att jag hade problem med att äta fet mat då jag spydde fram till vecka 23. Tork i paket var så lätt och luftigt friskt så allt slank ner jag kunde desutom äta mycketutan att ens må illa :D
Jag rekomenderar det stark till alla gravida där ute!



Förberedelse



Resultat! :D MUMMMMS!

Felice Fick nöja sig med majsbågar lika gott det! :D

Felice är sjuk:(



Mammas lilla sötnos är febrig denna morgon, Felice vaknade kl 06 i morse efter en natt då hon vaknad med gemna mellanrum, jag anade att hon hade feber och det hade hon tog tempen då det visade 39.5, min sötnos har aldrig haft så mycket feber så jag är lite orolig, gav henne alvedon då och sedan fick hon välling + mycket kärlek hon somna i min famn som hon aldrig brukar göra nu förtiden, helt utmattad:( desutom ligger hon helt still vill inte leka och när jag bytte blöja så skakade hon om benen:( trots detta så ler hon snällt mot mig när jag stycker min hand över hennes varma kind :) så himla mysig.. Jag tror att det är en tand som är påväg hon är väldgt dålig i magen, jag har läst att man kan få så då, vem vet hon kanske får flera tänder snabbt nu efter varandra då hon inga tänder har än:) mammas Tjej så stor nu, duktig kicka!

Lika som bär!


Jösses är vi inte lika jag till vänster och min dotter till höger :D
jag är så stolt för har inga hel syskon och min andre helft finns inte här min far dog när jag var liten är väldigt lik han och nu är min dotter super lik mig, för er som inte sätt det här har ni erat svar.. åh jag är så lycklig går inte att beskriva hur underbart det känns att ha någon som man älskar mest i hela världen som är så lik en själv :D lycko tårar!:)

Min kärlek!


Hon är min värld hon är mitt allt hon har gjort mig stark när jag ser in i hennes ögon smälter jag varje gång och tänk att du bara är 10 månader och lyckas få mig att må som en gudinna. Det är bara hon, min Felice som ger mig det kärlek jag så länge velat ha. Jag älskar min lycka Felice

Frågan?

Är det tillåtet? är det tillåtet att känna sig så himla ledsen? för mycket att tänka på just nu..
skulle vilja sitta och prata av mig men här så kan jag inte göra det fullt ut, blir snart bättre, det tror jag på allt blir bättre det löser sig oftast, man känner ju säg lite extra nere som tjej ibland, det är säker därför som det känns lite extra ja...

posetiv Liv det är ju jag, det inte många som sätt mig ledsen nere eller i tårar, alltid lika glad och humöret på topp kanske därför min fråga om tillåtelse dyker upp..
jag är ganska så kompliserad eller så vill du göra mig till det, för om du tittar inuti min själ så lyser det bara ärlighet och när jag släpper in någon gör jag det föralltid sviker du mig innnan så kan jag inte ta det.. jag kan ge dig nya chanser gång på gång men det gynnar ingen, sanningen finns rakt framför ögonen på dig, men du väljer endå att ta den svåra vägen? du måste vara ärlig mot dig själv innan du kan vara ärlig mot någon annan som mig. Jag är inte perfect, så försök inte att göra mig till det... peace!



I dag och 1års kalaset!

Hello darlings! vaknade upp i morse med ögon som var röda och halft igenklistrade, min jävla allergi:( måste åka till apoteket imorn och ta ut mina allergitabletter dom ska även vara bra imot min sömn det var egentligen därför jag fick dom utskrivet, dessa allergitabletter kom då jag var liten dom kunde ge biverkningar så som trötthet finns ju claretyn nu som är bättre på så sätt men iallfall så hade min läkare jobbat med ungdommar på skola förr hon brukade skrivaut detta till dom för detta är ju inget som är beroendaframkallande:) yes! 2 in 1 perfect.

I dag har jag mest suttit hemmma och bara slappat Johanna kom föbi, vart i affren och ätit tårta har vi gjort , tårta som blev över ifrån Tibellas 1-års kalas, gott gott!

LIte bilder från kalaset då:)





Tibella såg ut som en tårtbakelse helt underbart söt soå bara vill äta upp henne :)


Tidigare i veckan!

Jag och Felice var ju med den bästa Godmommy`n ever! Johanna du är så himla duktig med Felice och hon tycker så mycket om dig, hela hon skiner när hon är med dig, det är du som får henne att skratta om hon är lite gnällig det är något som bara hjag kunde förut. Vi är stolta över henne våran johanna:) För mig är hon alltid där när jag behöver henne från stor till liten sak som att får sova någon timma så hon tar hand om Felice:) Me love you, We love you! <3

Här är lite bilder från när vi var på Creperiet



kycklingfilé,potatisgratäng,en god sås och en sallad med en super god dressing


Vad fina ni är!

DääääR!

Du är en Underbar vänn!<3

Grattis Tibella!!!!!


GRATTIS TIBELLA PÅ DIN 1ÅRS DAG!!!!!!


I dag fyller Den Mysigaste ungen 1år vi önskar dig en super mysig dag! Vi älskar dig Tibella!!!!!!!!!


Önskar: Tanten Liv, gubben Markus och så klart Bästis Felice:D <3


RSS 2.0