OOH!

Laaala la la.. Sitter här nu och Felice ligger och sssar så sött. Lysnar på Gym class heroes som är sjukt bra, dom äger!
Ska upp på stan för att träffa bästa Johanna "PoHanna" vi ska glo lite på stan sen blir den nog mys senare i kväll ska försöka få med hene hem;)

Jag får skriva mer sen känner att jag har lite brottom nu, shoo hej svej!

Rihanna vilken kvinna!



Tänk att denna kvinna som så många andra blivit misshandflade av männ! Fy och tvi vilka jävla idioter det finns jävla kvinnomisshandlare alla borde få döds straff, för ingen på denna jord verkar förstå vilket jävla helvete man blir utsatt för och ändå är det inte en jävel som ställer sig upp och säger nu får det vara NOOOOOOGGG"!!!!!!!!!!! demostrera gör något för fAAAAAAAAAANNN! jag är så jävla arg att det är okej för folk att slå en kvinnam, det "roliga" är att det är inte någon som tycker det igentligen men "hysh, hysh" sånt snackar vi gärna inte om men vi kan prata om hmmm PENGAR tv apparater Lyxliv och våra barn ajuste våra barn det är ju just det våra barn som blir utsatta!!

Stå upp alla underbara kvinnor Ni är vackra och helt underbara mödrar och döttrar!
(So Hard!) är vi alla kvinnor. Love

http://www.youtube.com/watch?v=Xcwd_Nz6Zog&ob=av2e

En stund för MIG!


Sitter hemma ensam och har lite skön tid för mig själv, strö kollar lite på gamla avsnitt av Teen mom på MTV som går i repris hela tiden tycker att det är så sjukt bra så det gör ju inge.. Kan bli så irreterad på att när man ska kolla på nya avnitt av Teen mom på MTV.com så får man inte titta för att det inte visats i sverige än:/ skit tråkigt ju.
Gillar Macy mest hon är verkligen en stark människa:)
vad har man att skriva mer hmmm.. jo juste vi hela familjen ska på kalas på lörad blir det första för Felice, det är ju hennes bästis som fyller 1år Tibella grattis på sig söt, hon fyller den 1 september om två dagar kan inte fatta att tiden gått så snabbt:O stor tjej nu:) Angelina skickade  ett sms till mig idag där hon frågade om jag ville ha Tibella matta till Felice och det ville vi tycker att den är så sjukt fin och den passar så bra i Felice rum :) så snäll är hon minAngelinaFina:) Tibella går ju inte mattlös hon har ju så klart fått en ny av Mamma sin:)

Mr M daddty och Felice kommer vell hem om en stund igen då blir det gröt sen får jag se om jag går ut och springer lite, måste ju ha min motion har ju inte gått utanför dörren på ett dygn nu:S ja ja.. hörs sen kanske :) pyss

Gårdagen var underbar!

Det var jätte mysigt på EFESOS! vi var ju och åt där som sagt, maten var ännu godare en vad jag mindes, jag och Mr M daddy prata massor men när väl maten var framme på bordet så sa vi inte ett knyst till varndra på 20 minuter haha! men det säger ju mycket om hur gott det var :)

Idag har vi haft hemma mys för varken jag eller Mr M daddy har orkat tagit oss utanför dörren, men det är också skönt ibland. Mr Mdaddy ska gå ut om en stund när Felice fått sova lite, så sötnos kan få gunga lite ute

Jag funderar på att tappa upp ett bad och bara lägga mig och njuta en stund för mig själv och använda mitt Body scrub och mitt body butter ifrån The Body Shop
imorn är det en ny vecka Mr M daddy ska upp tidigt och börjar kl halv6. det betyder att natt rutinerna blir av lite tidigare denna vecka.

här är lite bilder från imorse+alldeles nyss




Visst är hon söt i sina nya kläder:)





Shopping till Felice!

I dag har jag och Mr M daddy varit och shoppa,Det blev en hel del kläder till felice så himla roligt att handla till henne:) det fanns så mycket att välja på min favorit var ett par snickarbyxor från CUBUS tycker att alla små söta ska äga sånna för det är ju så orginellt:D

Nu väl hemma sitter jag med en kopp kaffe i handen och imorn är den dagen jag sett fram imorn länge,
vi ska nämligen ut och äta jag och Mr M daddy, det blir EFESOS;) bästa maten i hela välden tar det gamla vanliga oxfilespätt med klyftpotatis med 5 olika såser:P åhhhhh jag längtar! ska ta ett glas rött till också. Snälla farmor Yvonne och plast farfar Thomas sitter barnvakt, Det är första gången jag och Mr M daddy ska ut och äta + ett glas vin/öl;) käns otroligt underbart, man uppskattar verkligen sånna saker som man tog förgivet förr, jag kallar det kvalite på livet, man ska inte ge sig för mycket att av det goda då blir man bara girig och ser inte det fina i dom små lilla tingen.

lite blandade bilder från shopping+sötnos!




Sov Bättre!


Sov bättre, håller på att läsa denna bok för att se efter hur mycket jag sover och hur mina nattrutiner ser ut, jag har ju då haft problem med sömnen så länge jag kan minnas i stort sätt, jag har känt länge att jag velat gjort något åt det har försökt en massa som att gå och prata med en sömn pedagog, lagt mig tidigt, sett över min kost mm, listan är lång... Jag hittade denna bok när jag städade min klädkamare och kom ihåg att jag fick denna när jag gick i högstadiet någon gång var alldeles för upptagen med annat då och hade en helt annan mentalitet då så tycket ungefär att det var väldens fjantigaste grej, tror dock nu att detta kanske kan vara något bra. Denna bok ger inga måsten den förklarar enkelt vad som kan vara orsken till en sömnsvårigheter men säger samtidigt att man inte ska hänga upp sig på det, gå vidare, jag har kontroll. Enligt boken ska man inte börja anpassa sin vardag efter hur man vill att man ska sova, sägen blir då ett stressfaktor.. Det är så sjukt hur mycket vi människor tänker och hur vi anpassar oss efter miljön och samhället vi lever i.. Att ha en svår uppväxt kombinerat med sämmhällets stress är ju ingen konstighet att du sover dåligt under en kortare period, kroppen ställer in sig på att något snart ska hända igen. sedan när du ska slappna av för att saker och ting börjar att se ljusare ut så har du redan kommit in i den klassiska "Onda cirkeln" där det är svårt att ta sig ur utan någon form av hjälp.. hjäpen finns men ofta väljer man vägen att det fixar sig eller gör som jag anpassar mig efter det och ignorerar det hela och tänker negativt. Hur som, nu ska jag läsa denna bok och jag har en bra inställning till den


Tänkte laddaupp en snabb genomgång på Felice hur hon växt från nyår fram till nu.. kommer idag inom kort:) pysss

Bara Vara!

Att träffa Vea på stan var hur mysigt som helst känns jätte bra att ha sin kusin här vi känns mer som syskon än kusiner kan bero på att våra mammor är enäggstvillingar känns lite specielt faktist, Vi tog oss en titt inne på Brio efter pressent till Tibella sedan gick vi och satte oss på Bara vara där jag åt en jätte god sallad som Johanna visat mig i sommar det är rökt lak och avokado i den super god! Sedan gick vi till pressbyrån för Veronica ville ha sig en kaffe hon var så trött så hon tyckte att kaffe skulle vara uppigande;) Vi drog en sväng till varberga också där hon nu bor satt och prata en massa skit och hade jätte kul, så kul också att Felice tycker om Veronica så mycket trots att dom knapp sätts så mycket, men det ska det bli ändring på:D Tycker om henne så min fina kusin:)

Vi kom hem runt 22:50 Felice fick välling lite senare än vad hon brukar så hon tvärslockna i min famn:)

imorn vet jag  inte vad jag ska göra, kanske passa på att tvätta mitt tvättberg i garderoben hmm.. njaa inte så sugen blir det fint väder så måste jag inte, är inte så sugen på det får se.. haha.. ja... snart kommer Mr Mdaddy hem från fösrta dagen på hans nya jobb får se vad han har för skoj att berätta.. pyss puss lingon guss!!:P

Veronica och Felice!:D

Träffa min kusin!

Vi, jag och min Felice ska upp på stan för att träffa min kusin Veronica en sväng, ska kolla lite på en pressent till Tibella(Felice bästis) som fyller 1 år den 1 september blir kalas så nu gäller det att komma på något riktigt bra till finaste hon:) ska antagligen äta något gott också. Jag sen får vi se vad denna fina soliga dag har mer att bjuda på


Min fina kusin Veronica:)

Kaffe!

Sitter och tar mig en kopp kaffe medans Felice springer runt i sin gåstol.
Njuter av en kaffestund och sitter kollar på bilder från igår när jag Felice och Mr Mdaddy var hos min bror Johan för attfira han i efterskott... Det är skönt att komma dit och få vara med lite släkt till mig Min halvbror och hans mamma som är min gudmor som alltid har funnits i mitt liv så hon räknas helt klart som min släkt, om inte mer, extra mamma! :) hur som så var det mysigt och så blev vi bjudna på mat Felice fick umgås med sin morbror det är häftigt att jag fått barn och att jag kan ge min bror en till släktning:) Min bror älskar attt sjunga och vi älskar att höra han sjunga men Felice avgudar att höra han sjunga man blir så himla rörd, Felice tittar på honom och ler och bara myser in sig i honom när han sjunger:D helt varm blir man av att se det.

lite bilder från igår då:)



Min gudmor och Felice


Min kopp kaffe!

Då är den ute!

Alldeles nyss la jag ut adressen till bloggen på facebook! Måste säga nu så här att det kanske kommer att dyka upp en del stavfel, sitter oftast på kvällen och skriver då jag är sjukt trött, en hel dag med familj och skoj gör en grymt trött och lycklig!:) Jag hoppas att ni kommer att kunna njuta om bloggen trots det och jag uppdaterar så fort jag kan! ska försöka att göra bloggen snyggare när jag har tid att sätta mig in i hur man fixar sånt med all kodning hit och dit ;)

ha det bäst puss!



Snygg man är!!


Idag hade jag kul med min kamera;)
johannas kamera menar jag

sammanfattnin Del3!


Så var det jul igen,
ljuvligaste jul någonsin och det var Felice första jul inte för att hon kommer att komma ihåg den men det var underbart:)


Felice fick sina första julklappar, blir nog lite nöjdare nästa år när hon förstår;) haha!


GOD JUL!


Vi familjen gick ut på en promenad ut i snön  ellor ja en stor stöstorm vinter 2009/2010 var sjuk!
vi fick verkligen klä på oss och Felice fick ligga i 2st åkpåsar för att hålla värmen hon var ju så liten och kylan var så stor

Felice fick till och med ha en filt för öppningen på vagnen så inte snön skulle blåsa in,
vintern 2009/2010 använde vi jag och MrM daddy meningen "tänk om man fick ligga där inne, hon har det skönt hon" sjuuukt ofta!

Förlossningsberättelse!


Den 14 November,  magen tycks ha fallit ner en bit.Som man ser på kortet så har magen fallit ner en bit dock märkte jag inte detta själv så mycket, trodde att det var normalt men här så hade bebis börjat att "fixerat sig" ner mot förlossningskanalen.. Jag tyckte att allt var som vanlig hade mina små sammandragningar visst det ökade med dagarana men det tycket jag inte var något märkbart. så kom dagen den 17 November. en dag som alla andra trodde jag, jag var ju bara i vecka 38+4dagar så jag kommer inte föda "det gör ingen, alla går jämt över med första barnet" tänkte jag. Jag tycket att jag hade en del att ligga i med så jag drog upp till stan in på swedbank. "Mr M Daddy" Min sambo ringde "Axe" och fråga om han kunde komma och hämta oss på stortorget vid lik kistan och det kunde han. jag och Mr M daddy började att gå "OBS" att det det var en 3 min långt avstånd från swedbank till Lik kistan. Det tog oss"mig" 30-40 min märkte häller inte att jag var så seg på grund av att jag faktist var i riktiga värkar, något tidsbegrep hade jag inte i slutet det mesta var en stor klumpig dimma, men i allafall så kom vi till bilen där vi började prata om att vi kanske skulle fundera på när Axe skulle skjutsa till sjukhuset om ifall att de skulle vara så att jag skulle föda.. fast jag lyckades att lugna ner Mr M Daddy att det inet var någon fara det är bara några små sammandargningar och det trodde han på. Väl hemma så la jag mig i ett bad, det brukade alltid hjälpa med det och sammandragningarna bukar att försvinna, men dock inte denna gång. Jag tog det lilla lugna och trodde fortfarande att det skulle hjälpa om jag la mig sängen en stund och tog det lungt, Mr M daddy fråga några gånger tror du att det är dax,- nej sa jag det är ingen fara tror det är sammandragningar! Mr M daddy tyckte att jag skulle ringa min mamma " som bor i Norge" ringde upp henne, vid detta lag så hade jag fåttt värkar som pendla mella 4 -7 min mellanrum jag skrek lite när värkarna kom mamma hörde skriket och hon tycket att jag skulle ringa til förlossning och iallafall höra vad dom tyckte. Så jag gjorde det och banmorskan där ville att jag skulle komma in på en gång.. kom så väl ihåg mina första ord när jag kom in där" hej , jag vet inte om jags ka föda, vill inte värka pjoskig" barnmorskan sa då " det är bara att komma med här för du ska föda" det såg hon bara av att kolla på mig.haha shit va sjukt  det här hade jag inte förberett mig på. In på rummet på med sjukhus kläder som jag inte ville ha för tycket at det var alldeles för varmt, satt i bh och sjukhustrosor. barnmorska kom in på en gång och skulle känna hur öppen jag var, 4 cm öppen, -redan. Sa jag- oj trodde inte ens att jag skulle föda.  vi kom in den 16 november kl23:04


kl 08:18 kom vår lilla skatt En liten flicka på 2915g och var 47 cm lång
Hon heter Felice:) Världens finste barn har kommit till jorden!:)


Här försöker jag mig på att amma för första gången.. Felice ville inte ha tutte på  första försöket.


Mr M daddy(pappa) Och felice, älskar detta kort felice ser så medtagen ut:) åh vad vackra dom är mina underbara sötnosar:)


Jag och min dotter kan man vara stoltare, nej för Felice är helt perfect!




Min hals hatar mig!

Igår så städa jag ut min klädkammare, vart inte klar men ska fixa resten idag. Det blir så himla däligt om plats trots att vi på i en stor 3:a det bli nog mycket bättrenär allt är sorterat ååhh! vad jag längtar tills allt är i sin ordning.. jaa men nu ska jag lägga upp lite bilder i från förlossningen  kommer i nästa spalt, puss!

Måste ta tag i klädkammaren!

Städ dax. ja du nu jävlar ska jag fixa i min klädkammare ska röja undan massor hanju inte det när vi flytta och sen komm Felice haha villken ursäkt nej men i skulle förså om ni såg det.. ska ta lite bilder och så får ni se sedan före & efter.. Fasdt först ska jag lägga upp bilder från förlossningen ocgh skriva lite hade ju en blogg innnan detta men fick så gärna lust at byta namn tycker att PennyBridgeMommy passar mig mycket bättre, ja pågrund av att jag byta kände jag såklart att jag ville dela med mig lite at vad som hänt nu i mitt liv.. hoppas det ska smaka bra för ögonen! pysssssss

Kort sammanfattning! Del 2


Jag och Mr M daddy packade BB-väskan
och första nallen ska med denna köpte jag till skatten.
Den bruna nallen till höger köpte Mr Mdaddy till skatten, det visade sig att den kom mycket till användning!



Jaaajagvet.. den bjuder jag på! här var jag nog som fetast hade ingen aning om att 3 dagar senare skulle en liten Felice komma ut. Jag kan ju endå passa på att erkänna att det här var inte den första portionen jag åt..
det var det tredje:O haha! sockerkick jamenvisst!

En sammanfattning Del 1!


DEL 1

Stolt otroligt snygg jamenvisst! jag glöder, jag vet jag är het!



Min mage började bli stor här vecka 30:)


Johanna fick vara fotograf för en dag o detta blev resultatet.


Shhhhooohej!


Bebis kläder som vi köpt


Sen var det ju det där med att flytta sjukt jobbigt med en bulle i ugnen
trodde jag skulle kolapsa haha neej jag lyfte inte ett finger ska jag säga i stället så åt jag glass hela dagarna hade sjukt sug efter Ben&jerrys chocolate fudge & brownie. det var jobbigt nog att trycka ner skeden i glassen var ju så otroligt segt att få upp glassen:O :P




Här är våran nya lägenhet i köket ser ganska så tomt ut men det blir mer grejor sen kan jag lova.


Vårat vardagsrum ussh Vintern syns i bakrunden.


Sovrummet..


Var tvungen och ta kort, ville ha bildbevis på att han står där och Dammsugar Mr M Daddy:P


Jag satt och lata mig det var skönt.. fördel med att vara gravid;)


BebisMys!


Felice fick träffa Alvin igår.
Så här glad belv hon när hon fick träffa Alvin igen, Dana och hennes familj har vart i bosnien på en lång och mysig semester



Ta lite på Alvins fina mörka hår :)


Vi gick en promenad till parken för att gunga:)






Ny start!


Ville så gärna byta namn när jag såg att det inte gick så fick skaffa en ny.

Tycker at detta namn är mer passande eftersom min blogg i stort sätt handlar om min dotter och min vardag med henne. Denna blogg handlar om min familj mina äventyr mina upplevelser ur mitt  perspektiv

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0